Opleidingen krullenkapper

Ontdek een rijk assortiment van opleidingen en trainingen om een expert in krullenkapsel te worden. Of je nu je zaak wilt uitbreiden met een krullenspecialist of dat jij je wilt specialiseren in het knippen van prachtige krullen, onze selectie van verfijnde krullenopleidingen, -trainingen of -cursus, bieden de perfecte uitkomst. Laat onze suggesties je op weg helpen naar een succesvolle en bevredigende carrière in de krullenkappersbranche.

Binnen de Krullenclub geven ze verschillende trainingen om je te specialiseren in krullend haar. De trainingen worden gegeven door Batoel Hassan. Zij is al ruim 7 jaar actief in de krullenwereld en heeft zo haar eigen techniek ontwikkeld.
Tijdens de training leer je een techniek waarmee je alle krultypes kan behandelen.

Alanna York, de oprichtster en uitvinder van Controlled Chaos heeft voor professionals een krulknip techniek ontwikkeld. Deze bijzondere CC Technique garandeert meer volume en een explosie van krullen. Deze training speciaal voor haarstylisten kan nu ook in Nederland worden gevolgd. Deze dagopleiding van ca. 6 uur wordt afgerond met een certificaat, hiermee toon jij aan over de basis expertise te beschikken voor het maken van BEST CURLS EVER.

Global Curl biedt meerdere cursussen op het gebied van beoordelen, adviseren, wassen, kleuren, knippen, drogen, stylen en verzorgen (product gebruik) van krullen. 

Of je nu wilt uitblinken als krullen kapper of juist wat meer verdieping wilt van je bestaande manier van knippen, trainen volgens het curl system geeft je structuur om direct in je werk toe te passen.

Je kunt kiezen uit 2 opleidingen en een product training. De kniptechniek die je hier leert zijn CC1 Level 1 en CC1 level 2.

Tijdens de Gorgeous Curls training level 1 leer je in 1 dag krullen écht te begrijpen waardoor zowel jouw klant, als jij als kapper zelf, meer uit krullen haalt! Zonder poespas en extra investeringen. Door deze goed toe te passen techniek zal jij naast blijere krullenbollen ook meer omzet uit jouw salon halen. Naast level 1 bieden ze ook level 2 en 3 aan voor nog meer specialisatie.

1 op 1 krullen knip cursus. Wat mag je verwachten van de cursus? We beginnen met een stukje theorie. Want wat zijn nou precies krullen? Waarom pluizen ze zo snel en hoe adviseer je jouw klant? Daarna leg ik jou de krullen kniptechniek uit en ga je in de prakrijk aan de slag op jouw model.

Mis je in dit overzicht iets? Laat het ons vooral weten dan updaten we de gegevens zo snel mogelijk.

Laat een Reactie achter