Dit premium merk haarproducten is afgelopen week gelanceerd. Het is ontwikkeld door een krullenbol die erachter kwam dat er eigenlijk geen enkele haarverzorgingslijn was waar goed over nagedacht was en waarbij de producten allemaal goed werkten.

Nadat ze de proteïne druppels van Curly Hair Protein had ontwikkeld en deze in 2021 op de markt bracht, is ze begonnen met de ontwikkeling van een vochtinbrengende lijn. Hierbij werd rekening gehouden met signalen uit de markt, zoals het vermijden van bepaalde ingrediënten, multi-toepasbaarheid en dat de producten doen wat er beloofd wordt.

De eigenaresse heeft vele jaren ervaring met producten, ingrediënten en verpakkingen en heeft gekozen voor hoge kwaliteit producten en verpakkingen. De airless verpakking die ze heeft gekozen, was het beste wat ze in haar loopbaan is tegengekomen. De verpakking is hygiënisch, uitermate goed te doseren en handig in gebruik.

De producten zijn beschikbaar voor consumenten, online krullenshops wereldwijd en voor (semi) krullenkappers.

We hebben de eerste reviews op hun website cgcurls.com gelezen en die zijn veelbelovend.

De eerste stap is gezet door op AllesoverKrullen.nl te adverteren voor meer exposure en om hiermee direct hun doelgroep te bereiken.

We wensen CG Curls met hun merken Amazing Curls & Curly Hair Protein ontzettend veel succes!

Laat een Reactie achter