Duid Filters aan
Filter op kniptechniek:

Filter op type:

Loading results...

Krullenkapper Rotterdam

Op zoek naar een krullenkapper in Rotterdam? Op allesoverkrullen.nl hebben we alle krullenkappers in Rotterdam (in totaal 9 salons) voor je verzameld. Je vind krullenkappers in onder andere Delfshaven, Capelle aan den IJssel, Rotterdam centrum, Rotterdam West en in de omgeving van Schiedam en Bleiswijk. Bekijk op allesvoorkrullen.nl ook alle krullenkappers in Zuid-Holland en Den Haag.

Via onze website kun je een krullenkapper in Rotterdam zoeken en vinden door handig te filteren op kniptechniek en locatie. Alle kappers die vermeld staan op onze website zijn gecertificeerd voor minimaal één krullen kniptechniek.

Het verschil tussen een 'gewone kapper' en een krullenkapper

Een gewone kapper is getraind om verschillende haartypes en -stijlen te knippen, waaronder steil, golvend en krullend haar. Echter, een krullenkapper is gespecialiseerd in het knippen en stylen van krullend haar en begrijpt de specifieke uitdagingen en behoeften van krullend haar.

Krullen hebben bijvoorbeeld de neiging om meer vocht nodig te hebben dan steil haar, omdat ze van nature droger zijn. Een krullenkapper zal daarom producten aanbevelen en gebruiken die speciaal zijn ontworpen om krullend haar te hydrateren en te definiëren, zoals krullencrèmes en gels.

Daarnaast begrijpt een krullenkapper hoe belangrijk de juiste kniptechniek is voor krullend haar. Omdat krullen anders vallen dan steil haar, kunnen verkeerde knipmethodes resulteren in ongewenste "pyramide-vormige" kapsels of ongelijke krullen.

Als je krullend haar hebt, kan het dus voordelig zijn om naar een krullenkapper te gaan die specifiek getraind is in het knippen en stylen van krullend haar, omdat deze kapper de technieken en producten zal gebruiken die het beste werken voor jouw haartype.

Waarom een krullenkapper duurder is dan een traditionele kapper

Krullend haar heeft speciale aandacht nodig bij het knippen en daarom is een krullen knipbeurt gemiddeld duurder dan een standaard knipbeurt. Dit komt doordat het knippen van krullen een specifieke techniek vereist en meer tijd in beslag neemt dan een reguliere knipbeurt. Volgens een onderzoek onder de krullenkappers van allesoverkrullen.nl ligt de prijs van een krullen knipbehandeling gemiddeld tussen de 10% en 15% hoger dan bij een gewone knipbehandeling.

Vind een krullenkapper in Rotterdam

Zoek je een professionele krullenkapper bij jou in de buurt? Gebruik dan de handige zoekfunctie op allesoverkrullen.nl. Op de bedrijfspagina's van de aangesloten kappers vind je uitgebreide informatie over hun specifieke kniptechnieken, behandelingen, service en openingstijden. Zo kun je makkelijk en snel de juiste krullenkapper vinden die past bij jouw wensen en behoeften. Maak nu een afspraak en geniet binnenkort van een perfecte krullen knipbeurt!