Duid Filters aan
Filter op kniptechniek:

Filter op type:

Loading results...

Krullenkappers Den Haag

Voor een grote stad als Den Haag (Den Haag heeft ruim 540 duizend inwoners) bestaan er opvallend weinig krullenkappers. Momenteel bieden we op allesoverkrullen.nl 5 krullenkappers in Den Haag aan.

Er zitten een aantal krullenkappers in het centrum van Den Haag en in de buurt van Scheveningen. Ook in de omliggende plaatsen van Den Haag zoals Rijswijk en Delft kun je terecht voor een krullenkapper. Bekijk meer krullenkappers in de regio zoals alle krullenkappers in Zuid-Holland via deze pagina.

Heb je zelf een salon in Den Haag en ben je gespecialiseerd in het knippen van krullen? Meld je salon dan gratis aan via deze pagina.

Wat maakt een krullenkapper anders dan een traditionele kapper in Den Haag?

Krullend haar heeft speciale zorg nodig om gezond te blijven. Naast het gebruik van de juiste verzorgingsproducten, is de manier van knippen van krullend haar essentieel. Gelukkig zijn er verschillende kniptechnieken zoals Curlsys en Global Curl Techniek die hierbij kunnen helpen.

In Den Haag zijn er diverse krullenkappers die gespecialiseerd zijn in het knippen van krullend haar. Krullenkappers moeten een diploma behalen om minimaal één van de vijf erkende kniptechnieken te beheersen. Dit is het belangrijkste verschil tussen een reguliere kapper en een krullenkapper.

Tegenwoordig bieden ook traditionele kappers in Den Haag krullenknippen aan, omdat sommige kappers een opleiding hebben gevolgd om zich hierin te specialiseren. Dit wordt ook wel een semi-krullenkapper genoemd.

Wat zijn de kosten van een krullenkapper?

Krullen vergen meer aandacht dan steil haar als het gaat om knippen, daarom is een krullenknipbeurt gemiddeld duurder dan een reguliere knipbeurt. Het knippen van krullen vereist specifieke technieken en kan langer duren dan een standaard knipbeurt. Uit een onderzoek van allesoverkrullen.nl onder aangesloten krullenkappers blijkt dat de prijs voor een krullenknipbehandeling doorgaans 10% tot 15% hoger ligt dan voor een reguliere knipbeurt.

Vind een krullenkapper in Den Haag

Ben je op zoek naar een professionele krullenkapper in Den Haag? Gebruik dan de handige zoekfunctie op allesoverkrullen.nl. Op de bedrijfspagina's van de aangesloten kappers vind je uitgebreide informatie over hun specifieke kniptechnieken, behandelingen, service en openingstijden. Zo kun je eenvoudig de juiste krullenkapper vinden die aan jouw wensen en behoeften voldoet. Maak nu een afspraak en geniet binnenkort van een perfecte krullenknipbeurt!