Duid Filters aan
Filter op kniptechniek:

Filter op type:

Loading results...

Krullenkapper Amsterdam

Op zoek naar een krullenkapper in Amsterdam? Op deze pagina’s hebben we alle krullenkappers in Amsterdam verzameld zodat jij een krullenkapper in de buurt kunt kiezen. Alle krullenkappers in Amsterdam zijn geselecteerd op basis van kniptechnieken. De salons hebben dus minimaal 1 kapper die gecertificeerd en gediplomeerd is voor minimaal één kniptechniek, specifiek voor krullen.

Op deze pagina vind je krullenkappers in zowel het centrum van Amsterdam als in Amsterdam West, Amsterdam Oost, Amsterdam Noord en Amsterdam Zuid. Ook in omliggende plaatsen als Haarlem en Hoofddorp vind je krullenkappers.

Wat is het verschil tussen een gewone kapper en een krullenkapper?

Echte krullenbollen weten het; het verzorgen van natuurlijk krullend haar vraagt om een specifieke aanpak. Niet alleen het gebruik van de juiste verzorgingsproducten is belangrijk, ook het juist knippen van krullen is belangrijk voor een gezonde bos krullen.

Voor het knippen van krullend haar zijn verschillende kniptechnieken ontwikkeld. Een voorbeeld van zo’n kniptechniek is CC1 en Devacut. Momenteel erkennen we vijf verschillende kniptechnieken. Een krullenkapper beheerst minimaal één van deze kniptechnieken. Dit houdt in dat de kapper hiervoor gediplomeerd is.

Dit is ook het grootste verschil tussen een gewone kapper en een krullenkapper. Daarnaast vind je vaak bij een krullenkapper een kapper die gediplomeerd is voor meerdere kniptechnieken. Hierdoor kan de kapper jou voorzien van optimaal advies. En de juiste kniptechniek adviseren voor jouw krullen.

Wat kost een krullenkapper in Amsterdam?

Gemiddeld is een knipbeurt (curly haircut) voor krullen duurder dan een gewone knipbeurt. Het knippen vraagt om een specifieke techniek en knippen duurt vaak langer dan een gewone knipbeurt. Uit onderzoek bij de krullenkappers die zijn aangesloten bij allesoverkrullen.nl is gebleken dat een krullen knip behandeling 10% tot 15% duurder is dan een gewone knipbehandeling.

Vind een krullenkapper in Amsterdam

Gebruik de zoekfunctie op allesoverkrullen.nl en vind een krullenkapper bij jou in de buurt. Op de verschillende bedrijfspagina’s vind je meer informatie over de kniptechnieken, behandelingen, service en openingstijden.