Duid Filters aan
Filter op kniptechniek:

Filter op type:

Loading results...

Krullenkapper Noord-Holland

Ben je op zoek naar een professionele krullenkapper in Noord-Holland? Op allesoverkrullen.nl hebben we alle krullenkappers in Noord-Holland en omgeving voor jou op een rijtje gezet. Al deze kappers zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise en kennis van de verschillende kniptechnieken voor krullend haar, zoals Curlsys en Global Curl Techniek.

Naast alle krullenkappers in Noord-Holland kun je ook kiezen voor een krullenkapper in Amsterdam.

Wat is verschil tussen een krullenkapper en een "gewone" kapper?

Het knippen van krullen vraagt namelijk om een specifieke techniek en een krullenkapper is gespecialiseerd in het knippen van krullend haar. Hierdoor kan de kapper jou voorzien van persoonlijk advies en de juiste kniptechniek adviseren voor jouw krullen. De salons op allesoverkrullen.nl hebben minimaal één gediplomeerde kapper die gespecialiseerd is in het knippen van krullend haar.

Er zijn verschillende kniptechnieken ontwikkeld om krullend haar op de juiste manier te knippen, zoals Curlsys en Global Curl Techniek. Momenteel zijn er vijf verschillende kniptechnieken erkend, waarvoor krullenkappers een diploma moeten behalen.

Wat kost een krullenkapper?

Wil je weten wat de kosten zijn van een krullen knipbehandeling in Noord-Holland? Uit onderzoek bij de krullenkappers die zijn aangesloten bij allesoverkrullen.nl is gebleken dat een krullen knip behandeling gemiddeld 10% tot 15% duurder is dan een gewone knipbehandeling. Een uitgebreide behandeling met een masker, styling en drogen is ongeveer 50% duurder. Dit komt doordat het knippen, behandelen en drogen van krullen langer duurt en vraagt om een specifieke techniek.

Vind een krullenkapper in Noord-Holland

Op allesoverkrullen.nl vind je meer informatie over de krullenkappers in Noord-Holland, hun kniptechnieken, behandelingen, service en openingstijden. Gebruik de zoekfunctie en maak nu een afspraak bij een professionele krullenkapper in Noord-Holland. Geef jouw krullen de perfecte verzorging die ze verdienen en laat ze weer stralen!