Duid Filters aan
Filter op kniptechniek:

Filter op type:

Loading results...

Krullenkappers Limburg

Op zoek naar een krullenkapper in Limburg? Op allesoverkrullen.nl helpen we je graag een handje. We hebben alle krullenkapper in Limburg voor je verzameld en via onze directory kun je eenvoudig een salon bij jou in de buurt vinden.

In de provincie Limburg zijn er verschillende plaatsen waar je een krullenkapper kunt vinden, zoals Maastricht, Sittard, Valkenburg, Gennep, Roermond, Heerlen en Weert. Momenteel bieden wij 14 krullenkapper via ons platform aan.

Wat maakt een krullenkapper anders dan een gewone kapper in Limburg?

Echte krullenbollen weten het; het verzorgen van natuurlijk krullend haar vraagt om een specifieke aanpak. Niet alleen het gebruik van de juiste verzorgingsproducten is belangrijk, maar ook het juist knippen van krullen is van essentieel belang voor een gezonde bos krullen.

Een krullenkapper in Limburg beheerst minimaal één van de vijf erkende kniptechnieken, zoals CC1 en Devacut, en is hiervoor gediplomeerd.

Dit is ook het grootste verschil tussen een gewone kapper en een krullenkapper in Limburg. Vaak vind je bij een krullenkapper een kapper die gediplomeerd is in meerdere kniptechnieken, waardoor ze jou kunnen voorzien van optimaal advies en de juiste kniptechniek kunnen adviseren voor jouw krullen.

Wat zijn de kosten van een krullenkapper in Limburg?

Gemiddeld genomen is een knipbeurt voor krullen bij een krullenkapper duurder dan een gewone knipbeurt. Het knippen van krullen vereist namelijk een specifieke techniek en duurt vaak langer dan een gewone knipbeurt. Uit onderzoek bij krullenkappers in Limburg die zijn aangesloten bij allesoverkrullen.nl is gebleken dat een krullen knipbehandeling gemiddeld 10% tot 15% duurder is dan een gewone knipbehandeling.

Vind een krullenkapper in Limburg

Gebruik de zoekfunctie op allesoverkrullen.nl en vind een krullenkapper bij jou in de buurt in Limburg. Op de verschillende bedrijfspagina's vind je meer informatie over de kniptechnieken, behandelingen, service en openingstijden van krullenkappers in Limburg.