Duid Filters aan
Filter op kniptechniek:

Filter op type:

Loading results...

Krullenkapper Nijmegen

Op zoek naar een krullenkapper in Nijmegen? Op deze pagina’s hebben we alle krullenkappers in Nijmegen verzameld zodat jij een krullenkapper in de buurt kunt kiezen. Alle krullenkappers in Nijmegen zijn geselecteerd op basis van kniptechnieken. De salons hebben dus minimaal 1 kapper die gecertificeerd en gediplomeerd is voor minimaal één kniptechniek, specifiek voor krullen.

Op deze pagina vind je krullenkappers in zowel Nijmegen als in in geheel Gelderland.

Wat is het verschil tussen een gewone kapper en een krullenkapper?

Als je gezegend bent met natuurlijk krullend haar, weet je dat het verzorgen ervan een specifieke aanpak vereist. Naast het gebruik van de juiste verzorgingsproducten is het juist knippen van krullen essentieel voor een gezonde bos krullen.

Gelukkig zijn er verschillende kniptechnieken ontwikkeld om krullend haar op de juiste manier te knippen, zoals Curlsys en Global Curl Techniek. Momenteel zijn er vijf verschillende kniptechnieken erkend, waarvoor krullenkappers een diploma moeten behalen.

Dit is ook het belangrijkste verschil tussen een gewone kapper en een krullenkapper. Krullenkappers zijn gespecialiseerd in het knippen van krullend haar en beheersen ten minste één van de erkende kniptechnieken. Bovendien vind je bij een krullenkapper vaak meerdere gediplomeerde kappers die je optimaal kunnen adviseren over de juiste kniptechniek voor jouw krullen. Bezoek nu een krullenkapper en laat je krullen weer stralen!

Wat kost een krullenkapper?

Krullend haar heeft speciale aandacht nodig bij het knippen en daarom is een krullen knipbeurt gemiddeld duurder dan een standaard knipbeurt. Dit komt doordat het knippen van krullen een specifieke techniek vereist en meer tijd in beslag neemt dan een reguliere knipbeurt. Volgens een onderzoek onder de krullenkappers van allesoverkrullen.nl ligt de prijs van een krullen knipbehandeling gemiddeld tussen de 10% en 15% hoger dan bij een gewone knipbehandeling.

Maak een afspraak bij een krullenkapper in Nijmegen

Wil je een afspraak maken bij een krullenkapper in Nijmegen? Neem dan een kijkje op allesoverkrullen.nl en gebruik de handige zoekfunctie om de perfecte kapper voor jouw krullen te vinden. Op de bedrijfspagina's van de kappers vind je meer informatie over hun kniptechnieken, behandelingen en service. Zo kun je een weloverwogen keuze maken en genieten van gezonde, glanzende krullen.