Duid Filters aan
Filter op kniptechniek:

Filter op type:

Loading results...

Krullenkapper Gelderland

Op zoek naar een krullenkapper in Gelderland? Op deze pagina’s hebben we alle krullenkappers in Geldeland verzameld zodat jij een krullenkapper in de buurt kunt kiezen. Alle krullenkappers in Gelderland zijn geselecteerd op basis van kniptechnieken. De salons hebben dus minimaal 1 kapper die gecertificeerd en gediplomeerd is voor minimaal één kniptechniek, specifiek voor krullen.

Op deze pagina vind je krullenkappers in zowel Gelderland als in Nijmegen.

Wat is het verschil tussen een gewone kapper en een krullenkapper?

Krullend haar heeft een specifieke behandeling nodig om gezond en glanzend te blijven. Naast het gebruik van de juiste verzorgingsproducten is het knippen van krullen een belangrijk onderdeel van de haarverzorging.

Er zijn verschillende kniptechnieken ontwikkeld om krullend haar op de juiste manier te knippen, zoals Curlsys en Global Curl Techniek. Momenteel zijn er vijf verschillende kniptechnieken erkend, waarvoor krullenkappers een diploma moeten behalen.

Een krullenkapper is dan ook gespecialiseerd in het knippen van krullend haar en beheerst ten minste één van deze kniptechnieken. Hierdoor kan de kapper jou voorzien van persoonlijk advies en de juiste kniptechniek adviseren voor jouw krullen.

Ben je op zoek naar een professionele krullenkapper? Op allesoverkrullen.nl vind je een overzicht van aangesloten kappers in jouw regio. Bekijk hun bedrijfspagina's voor meer informatie over hun kniptechnieken, behandelingen, service en openingstijden. Maak nu een afspraak en geef jouw krullen de perfecte verzorging die ze verdienen!

Wat kost een krullenkapper in Gelderland?

Gemiddeld is een knipbeurt (curly haircut) voor krullen duurder dan een gewone knipbeurt. Het knippen vraagt om een specifieke techniek en knippen duurt vaak langer dan een gewone knipbeurt. Uit onderzoek bij de krullenkappers die zijn aangesloten bij allesoverkrullen.nl is gebleken dat een krullen knip behandeling 10% tot 15% duurder is dan een gewone knipbehandeling.

Vind een krullenkapper in Gelderland

Op zoek naar een krullenkapper bij jou in de buurt? Gebruik de handige zoekfunctie op allesoverkrullen.nl en vind direct een professionele kapper die gespecialiseerd is in het knippen en verzorgen van krullend haar.

Op de bedrijfspagina's van de aangesloten kappers vind je uitgebreide informatie over hun kniptechnieken, behandelingen, service en openingstijden. Zo weet je precies wat je kunt verwachten en kun je een weloverwogen keuze maken.