Duid Filters aan
Filter op kniptechniek:

Filter op type:

Loading results...

Krullenkapper Friesland

Op zoek naar een krullenkapper in Friesland? Op deze pagina’s hebben we alle krullenkappers in Friesland voor je verzameld zodat jij een krullenkapper in de buurt kunt kiezen. Alle krullenkappers in Friesland zijn geselecteerd op basis van kniptechnieken. De salons hebben dus minimaal 1 kapper die gecertificeerd en gediplomeerd is voor minimaal één kniptechniek, specifiek voor krullen.

Je vind hier alle krullenkappers in Friesland maar je kunt er ook voor kiezen om je te laten knippen bij 1 van de krullenkappers in Groningen.

Wat is het verschil tussen een gewone kapper en een krullenkapper?

Echte krullenbollen weten het; het verzorgen van natuurlijk krullend haar vraagt om een specifieke aanpak. Niet alleen het gebruik van de juiste verzorgingsproducten is belangrijk, ook het juist knippen van krullen is belangrijk voor een gezonde bos krullen.

Voor het knippen van krullend haar zijn verschillende kniptechnieken ontwikkeld. Een voorbeeld van zo’n kniptechniek is Curlsys en Global Curl Techniek. Momenteel erkennen we vijf verschillende kniptechnieken. Een krullenkapper beheerst minimaal één van deze kniptechnieken. Dit houdt in dat de kapper hiervoor gediplomeerd is.

Dit is ook het grootste verschil tussen een gewone kapper en een krullenkapper. Daarnaast vind je vaak bij een krullenkapper een kapper die gediplomeerd is voor meerdere kniptechnieken. Hierdoor kan de kapper jou voorzien van optimaal advies. En de juiste kniptechniek adviseren voor jouw krullen.

Wat kost een krullenkapper in Friesland?

Als je gezegend bent met natuurlijk krullend haar, weet je dat het verzorgen ervan een specifieke aanpak vereist. Naast het gebruik van de juiste verzorgingsproducten is het juist knippen van krullen essentieel voor een gezonde bos krullen.

Gelukkig zijn er verschillende kniptechnieken ontwikkeld om krullend haar op de juiste manier te knippen, zoals Curlsys en Global Curl Techniek. Momenteel zijn er vijf verschillende kniptechnieken erkend, waarvoor krullenkappers een diploma moeten behalen.

Dit is ook het belangrijkste verschil tussen een gewone kapper en een krullenkapper. Krullenkappers zijn gespecialiseerd in het knippen van krullend haar en beheersen ten minste één van de erkende kniptechnieken. Bovendien vind je bij een krullenkapper vaak meerdere gediplomeerde kappers die je optimaal kunnen adviseren over de juiste kniptechniek voor jouw krullen. Bezoek nu een krullenkapper en laat je krullen weer stralen!

Vind een krullenkapper in Friesland

Gebruik de zoekfunctie op allesoverkrullen.nl en vind een krullenkapper bij jou in de buurt. Op de verschillende bedrijfspagina’s vind je meer informatie over de kniptechnieken, behandelingen, service en openingstijden.