Duid Filters aan
Filter op kniptechniek:

Filter op type:

Loading results...

Krullenkapper Almere

Op zoek naar een krullenkapper in Almere? Op deze pagina’s hebben we alle krullenkappers in Almere verzameld zodat jij een krullenkapper in de buurt kunt kiezen. Alle krullenkappers in Almere zijn geselecteerd op basis van kniptechnieken. De salons hebben dus minimaal 1 kapper die gecertificeerd en gediplomeerd is voor minimaal één kniptechniek, specifiek voor krullen.

Op deze pagina vind je krullenkappers in zowel Almere als in geheel Flevoland.

Wat is het verschil tussen een krullenkapper en een traditionele kapper?

Natuurlijk krullend haar heeft speciale verzorging nodig om gezond te blijven. Naast het gebruik van de juiste verzorgingsproducten, is het belangrijk om krullen op de juiste manier te knippen. Gelukkig zijn er verschillende kniptechnieken ontwikkeld, zoals Curlsys en Global Curl Techniek, die hierbij kunnen helpen.

In Almere zijn er diverse krullenkappers die zich specialiseren in het knippen van krullend haar. Krullenkappers moeten een diploma behalen om ten minste één van de vijf erkende kniptechnieken te beheersen. Dit is het belangrijkste verschil tussen een reguliere kapper en een krullenkapper.

Tegenwoordig hebben bieden traditionele kappers ook krullenknippen aan, dit omdat er 1 of meerdere kappers hiervoor een opleiding hebben gevolgd. Zo kan een traditionele kapper dus ook uitbreiden in het vak. We noemen dit een semi-krullenkapper.

Hoe duur is een krullenkapper?

Krullen hebben meer aandacht nodig dan steil haar als het gaat om knippen, daarom kost een krullen knipbeurt gemiddeld meer dan een gewone knipbeurt. Het knippen van krullen vereist specifieke technieken en kan langer duren dan een standaard knipbeurt. Uit een onderzoek van allesoverkrullen.nl onder aangesloten krullenkappers blijkt dat de prijs voor een krullen knipbehandeling doorgaans 10% tot 15% hoger ligt dan voor een reguliere knipbeurt.

Vind een krullenkapper in Almere

Zoek je een professionele krullenkapper bij jou in de buurt? Gebruik dan de handige zoekfunctie op allesoverkrullen.nl. Op de bedrijfspagina's van de aangesloten kappers vind je uitgebreide informatie over hun specifieke kniptechnieken, behandelingen, service en openingstijden. Zo kun je makkelijk en snel de juiste krullenkapper vinden die past bij jouw wensen en behoeften. Maak nu een afspraak en geniet binnenkort van een perfecte krullen knipbeurt!