Duid Filters aan
Filter op kniptechniek:

Filter op type:

Loading results...

Krullenkappers Brabant

Op zoek naar een krullenkapper in Noord-Brabant? Op deze pagina’s hebben we alle krullenkappers in Brabant verzameld zodat jij een krullenkapper in de buurt kunt kiezen. Alle krullenkappers in Brabant zijn geselecteerd op basis van kniptechnieken. De salons hebben dus minimaal 1 kapper die gecertificeerd en gediplomeerd is voor minimaal één kniptechniek, specifiek voor krullen.

Op deze pagina vind je krullenkappers in zowel Brabant als in Tilburg, Breda en Eindhoven.

Wat is het verschil tussen een gewone kapper en een krullenkapper?

Als je gezegend bent met natuurlijk krullend haar, weet je dat het verzorgen ervan een specifieke aanpak vereist. Naast het gebruik van de juiste verzorgingsproducten is het juist knippen van krullen essentieel voor een gezonde bos krullen.

Gelukkig zijn er verschillende kniptechnieken ontwikkeld om krullend haar op de juiste manier te knippen, zoals Curlsys en Global Curl Techniek. Momenteel zijn er vijf verschillende kniptechnieken erkend, waarvoor krullenkappers een diploma moeten behalen.

Dit is ook het belangrijkste verschil tussen een gewone kapper en een krullenkapper. Krullenkappers zijn gespecialiseerd in het knippen van krullend haar en beheersen ten minste één van de erkende kniptechnieken. Bovendien vind je bij een krullenkapper vaak meerdere gediplomeerde kappers die je optimaal kunnen adviseren over de juiste kniptechniek voor jouw krullen. Bezoek nu een krullenkapper en laat je krullen weer stralen!

Wat kost een krullenkapper in Noord-Brabant?

Krullen hebben meer aandacht nodig dan steil haar als het gaat om knippen, daarom kost een krullen knipbeurt gemiddeld meer dan een gewone knipbeurt. Het knippen van krullen vereist specifieke technieken en kan langer duren dan een standaard knipbeurt. Uit een onderzoek van allesoverkrullen.nl onder aangesloten krullenkappers blijkt dat de prijs voor een krullen knipbehandeling doorgaans 10% tot 15% hoger ligt dan voor een reguliere knipbeurt.

Vind een krullenkapper in Brabant

Gebruik de zoekfunctie op allesoverkrullen.nl en vind een krullenkapper bij jou in de buurt. Op de verschillende bedrijfspagina’s vind je meer informatie over de kniptechnieken, behandelingen, service en openingstijden.