Het is een misvatting dat vrouwen alleen op zongebruinde en gespierde mannen vallen. Net zoals bij vrouwen het geval is, bestaan er mannen in alle soorten en maten. Een vrouw kijkt verder dan alleen het lichaam van een man, ze checkt het hele plaatje, tot in elk detail. Er zijn verschillende dingen die vrouwen aantrekkelijk vinden aan mannen op een feestje, we hebben er 5 op een rijtje gezet.

Dingen die vrouwen aantrekkelijk vinden aan een man

Als vrouwen naar een feestje gaan, dan doen ze er alles aan om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Het is tenslotte een sociale gelegenheid waarbij aandacht aan het uiterlijk mag worden besteed. Een vrouw mag dus ook van een man verwachten dat hij goed voor de dag komt. Een pyjamabroek en een Mickey Mouse t-shirt dragen op een feestje is alleen leuk als het een themafeestje is.

Maar waar letten vrouwen op als een man op een feestje verschijnt? Mannen denken vaak dat ze zo stoer en mannelijk over moeten komen, en vergeten dan een aantal belangrijke details. Er zijn veel meer dingen die vrouwen aantrekkelijk vinden aan een man, dus het complete plaatje moet kloppen. Een man die aandacht aan zijn uiterlijk besteedt, scoort per definitie al bonuspunten.

1. Mannen met een stoppelbaardje

Mannen met een stoppelbaardje worden door veel vrouwen als zeer aantrekkelijk beschouwd. Een dergelijke baard van een paar dagen oud geeft een robuuste en avontuurlijke uitstraling aan een man en dat vinden vrouwen spannend. Het is niet zonder reden dat beroemdheden zoals Jason Statham en Collin Farrel veel vrouwelijke fans hebben.

2. Mannen met een mooie outfit

Kleren maken de man. Een van de dingen die vrouwen aantrekkelijk vinden aan mannen op een feestje is een smaakvolle outfit. Een man die aandacht besteedt aan zijn kleding komt goed verzorgd over. Als een man in een goed zittend pak een ruimte binnenloopt, dan zijn meteen alle ogen op hem gericht, inclusief de ogen van de dames.

3. Een lekker geurtje

Een man kan een mooie stoppelbaard hebben terwijl hij een prima maatpak draagt, maar als zijn lichaamsgeur te wensen overlaat dan maakt hij alsnog een slechte indruk. Vrouwen staan graag naast een man die lekker ruikt. Een lekker geurtje is dus een van de dingen die vrouwen aantrekkelijk vinden aan een man.

4. Een zelfverzekerde uitstraling

Als een man er goed uitziet – en aandacht schenkt aan zijn uiterlijk – dan mag hij best een zelfverzekerde houding hebben. Vrouwen vinden een man met deze houding zelfs aantrekkelijk. Het wordt een andere zaak als deze uitstraling omslaat in arrogantie, want dan bereikt hij juist het tegenovergestelde. Arrogante mannen zijn voor vrouwen not-done.

5. Goed verzorgde handen

Goed verzorgde handen past zeker in dit rijtje met dingen die vrouwen aantrekkelijk vinden aan mannen op een feestje. Vrouwen letten op details, waaronder de handen van een man. Als deze slecht verzorgd zijn, dan is dat een absolute afknapper. Een mooie ring of armband geeft een mooie upgrade aan verzorgde handen.

Andere dingen die vrouwen aantrekkelijk vinden

De bovenstaande dingen is slechts een greep van dingen die vrouwen aantrekkelijk vinden aan een man. Ook welbespraakte mannen, mannen met levenservaring en doelgerichte mannen kunnen op veel aandacht van vrouwen rekenen. Een man die een goed gesprek kan voeren, kan luisteren en een hoog empatisch vermogen heeft valt ook in de smaak.

Het complete plaatje stopt dus niet alleen bij het verzorgen van het uiterlijk. Ook de manieren en het gedrag van een man kan allesbepalend zijn. Op een feestje, maar ook daarbuiten. Conclusie: goed verzorgde en welbespraakte mannen met manieren maken de meeste kans om in de smaak te vallen bij het vrouwelijk schoon.

Laat een Reactie achter